Ajándékozza meg szeretteit, barátait személyisége és szeretete által megálmodott maradandó emlékkel,melyet kézműves műhelyemben alkotok meg üvegből és fából.

Díszüveg különlegességek

Díszüveg különlegességek

Az ólomüveg hatású doboztető egyedi díszítéssel rendelkezik, amelynek köszönhetően elegáns és exkluzív megjelenést kölcsönöz. A vintage hatású fa anyag pedig természetességet és egyedi karaktert ad a terméknek.
Faintarziás ajándékok

Faintarziás ajándékok

A faintarzia technika egy különleges és művészi eljárás, amelynek segítségével csodálatos és egyedi ajándéktárgyakat lehet készíteni. A faanyag természetes szépsége és textúrája további vonzerőt ad a termékeknek, és a különböző fafajták és színek lehetővé teszik a változatos megjelenést. Azoknak, akik szeretik a fát és az egyedi ajándékokat, a faintarzia technikával készült ajándéktárgyak igazi meglepetést jelenthetnek.
Fa dekorációk

Fa dekorációk

A vintage stílusú minták és dizájnok különösen vonzóak lehetnek azok számára, akik szeretik az időtlen és stílusos díszítéseket. Az egyedi, izléses minták és díszítések lehetővé teszik, hogy a fa termékek kiváló ajándékok legyenek születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra.
Bögrék

Bögrék

A bögrét egyedi mintával és személyes felirattal lehet rendelni, így a bögre igazán személyes ajándék lehet barátoknak, kollégáknak. Ha szeretnénk még különlegesebbé tenni az ajándékot, akkor ajánlott lehet a bögréket a dobozokkal kombinálni, így együtt igazán személyes és figyelemfelkeltő ajándékot kaphat az ünnepelt vagy az ajándékozott.

Az oldal még fejlesztés alatt!

Bármi kérdés felmerül, kérem jelezze felénk email: protekaimponthu@gmail.com vagy telefonon : +36/706250844

Találkozzunk

Bemutató terem/műhely : 9100 Tét, Szent István u. 4. (Győr-Moson-Sopron megye)
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Nyitva vagyunk

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 09:00-14:00
Szombat: előzetes időpont egyeztetés alapján
Vasárnap: mi is pihenünk ;)

Írjon nekünk

diszuvegplaza@gmail.com
(Válaszolunk 1 munkanapon belül)

Hívjon minket

Elérhetőek vagyunk: 09:00 - 18:00
+36-70-625-0844

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!