+36 70 625 0844 / portekaimponthu@gmail.com
 Monogramos  bögre Rózsaszín
Egyedi felirattal
A képek csak illusztrációk.

Monogramos bögre Rózsaszín

Cikkszám: MonmugRose
Kiszerelés: db
Súly: 0.35 Kg
Készlet:Raktáron
3 200 Ft
2 db-tól 2 900 Ft /db
10 db-tól 2 500 Ft /db
Betöltés...

Felirat
Egyedi felirat:
 db
Megosztás másokkal:
Rövid ismertető: Engedje meg, hogy bemutassam egyedi tervezésű bögréimet, amelyeket a vásárlóink kérése alapján saját, egyedi felirattal készítek el. A bögrék többféle színösszeállításban és felirattal rendelhetőek, így tökéletes ajándékot jelentenek esküvőre, születésnapra, névnapra barátoknak, kollégáknak vagy akár önmagunknak.

Termékismertető

Az egyedi tervezésű bögréim az Ön egyéniségét tükrözik, és lehetővé teszik, hogy kifejezze magát kedvenc idézetével, nevével, vagy bármi mással, ami fontos Önnek. Készítésükhöz a legjobb minőségű anyagokat használjuk, így a bögrék hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket és minőségüket.

Ha igazán különleges ajándékot keres, akkor az egyedi tervezésű bögréim tökéletes választások. Garantáltan örömet fognak szerezni az ajándékozottnak, és mindig emlékeztetni fogják Őket az Ön ajándékára.
A bögréim kiváló minőségű, tartós anyagból készülnek, így tökéletesen alkalmasak mindennapi használatra. Mosogatógépben is moshatóak, és mikrohullámú sütőben is használhatóak, így praktikus és könnyen használható darabok.

  • mosogatógépben mosható
  • mikrohullámú sütőben használható
Termék jellemzői:

Normál bögre űrtartalom: 3 dl

Minőség: 100% Premium Orca

A bögre egyik oldalán a nevek, míg a másik oldalán a kiválasztott idézet szerepel.